Julegavefremvisning - de jeg har gitt bort, altså ;)

Jeg strikket jo en del julegaver før jul, men kunne jo ikke blogge dem, i tilfelle en mottaker skulle forvillet seg inn her på bloggen. Derfor komme de på rekke og rad her:

 


Ullgenser med setesdalmønster, raglanvariant, med lue, til lille fetter Herman. Strikket i str 6 mnd i Spire fra Gjestal, en herlig garn som dessverre er gått ut :(

Sokker strikket i Viking sportsragg, ca str 43. So Simple. Til mammas samboer Kjetil.

Genser til Fritz, mopsen til onkel Knut og samboeren. Strikket i vevegarn fra Sjølingstad etter et dropsmønster, som var usannsynlig dårlig laga, men genseren er fin! :) Strikket str S, men med kortere og videre hals, siden mopsene er litt sånn ;)Bellas Mittens, til mamma. Strikket i Iglo Soft, strikket ei ekstra flette over hånda, siden det var snakk om på uformelt.net at originalen var litt kort.


Også til mamma: Slouchy Star Beret i Iglo Soft, og et skjerf i samme garn etter en garnstudiooppskrift. Originalt er det i Polaris, men jeg synes det ble for tjukt og stivt, så tok heller 10 m riller på hver side av fletten i stedet for 6, og synes resultatet ble veldig bra. Det synes mottakeren også, heldigvis :)


Vinnisse strikket fra sett som jeg kjøpte på Inspirerende Hobby. Inni putta jeg en flaske med gullbrus, siden mottakeren er START-fan ;)Herminelua til min kusine Annika.Dropslue strikket i Alpa og det rosa: dale alpakka og kid-silk. Str M-L. Til lillesøster.

Dropsmønster, strikket i Alpa, str M-L. Til pappa.
Dropsmønster, Alpa, til svoger Stian. Str M-L.

 

 Det var vel de fleste av de strikkede julegavene fra meg i år... Jeg fikk selv et par strikkerelaterte gaver:

- Knitpro rundpinne 40 cm, 3mm av Nissen

- Knitpro pinnemappe for løse rundpinner/vaiere (så da må jeg jo begynne med slike, selvsagt ;) )

- penger av pappa fordi han synes garn var et vanskelig ønske, som jeg brukte til å kjøpe av mamma en del garn ho hadde kjøpt på opphørssalg, bla. noe Inca, Lerke og Viking Alpaca Silk.

Kjøpte også noe garn selv, da jeg oppdaget at på lille Lina Lund i lille Mandal hadde de forskjellig garn som jeg bare har hørt om, og aldri sett. Kjøpte 2x100g LettLopi og et 150gr-hespe med et stripete alpakkagarn. Spennende :)

Én kommentar

Kaja

31.des.2011 kl.20:22

åj, så flink du er til å strikke! det ser så vanskelig ut..

Skriv en ny kommentar

hits