24. desember i kalenderen samt romjulesproduksjonen

 

Her kommer først bilde av siste pakke i adventskalenderen fra Solskinnet:


Ei strikketøyveske, 2 nøster sort og hvit fabel, 2 nøster grønnmelert garn som jeg ikke vet hva er, står bare 2. sortering på. (dette er knallbra farge for mannen, som er jaktinteressert)! Fikk også en boks til med knapper, målebånd og skalpell til å sprette opp med, og 2 "terapimagneter". Kjempeflott pakke, tuuusen takk til Solskinnet!! *klemme på*

Ellers har jeg vært på Sørlandet i hele jula, og mesteparten av ferien har gått med til anatomilesing og familieselskap, men litt strikking og hekling har det da blitt:


2 par sokker til meg selv! Det er det sjelden jeg gidder, men det er perfekt "hjernedød" strikk ;) De blå er strikket i Regia World Ball, og de rosa mm. er strikket i Big Fabel, begge par på pinne 3, siden det var det jeg hadde med. Skulle vel heller vært 2,5 på de blå og 4-4,5 på¨de rosa, men skitt på :pDette sjalet ble jeg kjempefornøyd med!! Det er heklet i Drops Delight og heklet sammen med Drops Fabel. Oppskriften er det Quilteline som har laget, men utgangspunkt i et garnstudioteppe (http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=124&d_id=1&lang=no)

Strikket også buksa til julegavesettet til lille niese, men den ble ferdig i så siste liten at jeg rakk ikke å ta bilde, så har etterspurt et på mms med modell inni ;)

Nå er det nyttårsaften, og vi skal kose oss med ribbemiddag før jeg skal på nattevakt og kose meg med anatomiboka! :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits