15.-23. desember i adventskalenderen min...


Uff, jeg har ikke vært spesielt flink til å oppdatere med pakkene fra kalenderen... Har liksom gått sånn i ett siste del av desember.

Men nå er jeg på plass på sørlandet, i gang med anatomilesing, har bestått praksistesten og fått sensur på Spl 1. Ikke spes fornøyd, menmen, gikk vel sånn tålig.

Men her er altså gavene jeg har kost meg med å åpne hver morgen i det siste:


15 desember: koselige juleservietter :)16. desember: praktisk liten penn som passer perfekt i pengepungen :)17. desember: 1 nøste til av turkis fabel - midt i blinken!! gleder meg til å strikke spreke sokker til meg selv!! :D18. desember: 4 brilletørk og perlejulepynt. Flott!19. desember: et søtt lite glass med knapper fra søstrene grene. Skjønner at jeg ønsker meg en SG-butikk i nærheten!!20. desember: boklykt. Genialt!21. desember: tjukke og gode grytekluter i min farge: rosa :D22. desember: tror dette er lommetøfler?? de var litt for stramme øverst i kanten til at jeg fikk dem på, men de er supersøte, og jeg er sikker på at jeg kan finne en passene arvtaker etterhvert ;)23. desember: strømpepinnemappe MED innhold!! Sånne lange pinner! :)

 

Tusen hjertelig takk, Solskinnet, for en haug med flotte gaver!! Nå er det bare en gave igjen i haugen, og den skal jeg åpne i morgen tidlig!! :)

Én kommentar

solskinnet

24.des.2011 kl.15:54

Hei hei

så koselig at du likte kalenderen.

Jeg har heller ikke hatt tid til å blogge hver dag.

Tusen takk for en fin kalender.

Skriv en ny kommentar

hits