2. desember :)

I dag er det 2. desember, og i dag fikk jeg strømpepinner i bambus, i str 3,5!! :D Passer helt supert! Tuuusen takk, Solskinnet :)I tillegg til julekalenderen på Hobbyboden.com, er jeg med på, eller faktisk arrangørvikar på uformelt.net sin hemmelige venn, advents- og julevarianten. Vi har laget 4 pakker - en til hver søndag i advent, og så en pakke til julaften i tillegg.

Min pakke har vært litt forsinket, for den kommer fra utlandet... Men idag har den kommet!! :D Kjempegøy! Så nå har jeg åpnet første søndag i advent, og der fant jeg:En kjempesøt mappe til favortiioppskrifter, og 2 nøster herlig garn, i en blanding av ull (80%) og alpakke (20%). Det kjennes helt nydelig ut, og skal bli noe til meg selv på nyåret, tenker jeg :)

Ellers har jeg hatt eksamen i dag, og det tror jeg gikk sånn tålig bra. Stryker ihvert fall ikke. Sensurfall er 23. desember, så kan jo kommer en nedtur i jula, men det får jeg tåle :) Irriterer meg litt over meg selv - var en 4-timers eksamen, men etter 2 timer hadde jeg sett over 2 ganger, og måtte bare levere. Men slik har jeg alltid vært...

Etter eksamen, tok jeg en tur på roseby og handlet meg en tunika/kjole til jula. Gøy med noe nytt :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits