Julegaveproduksjonen er i full gang!

Da er eksamen nr 1 overstått, og forhåpentligvis bestått, sensuren faller den 11. Men desember i år blir bestående av en eksamen, en praksistest, masse undervisning, intens lesing på eksamen som er rett over jul, så derfor er det å komme tidlig i gang med julegaveproduksjonen spesielt viktig i år.

Mulig at noen av de som får gaver av meg, er innom her av og til, så derfor viser jeg bare frem FO-ene, og sier ingenting om hvem de er tiltenkt ;)


Enkelt hullstrikket lite nett. Det beige er mandarin classic og det lilla er mandarin petit, begge garn fra sandnes. Fant mønsteret i et ukeblad, opprinnelig til et mirasolgarn.Jeg er med i ei gruppe på facebook som heter "amanda-prosjektet" - et prosjekt der vi strikket tepper, luer, sokker og votter til syke nyfødte, spes premature. For et par uker siden var jeg med på et informasjonsmøte om dette prosjektet i forbindelse med neonatalavd på ålesund sykehus - om hva de ønsket osv. Møtet ble arrangert av Line Auren Fet, som også har laget mønsteret til det lille teppet over her - eller dvs. hun har forminsket "det hele kongeriget" - prinseteppet til prinsesse Mary i Danmark. Synes det er såå nydelig, og skal nok strikke flere etterhvert. Artig og kjapt å strikke, og så utrolig meningsfylt, tenk å kunne gi noen en liten glede midt i en kjempekrevende situasjon! Mitt teppe er strikket i babygarn fra gjestal, og veier 100gr :) Line har sagt at det er helt ok å dele mønster, deler derfor link - slik at alle som vil kan strikke dette nydelige lille teppet og hjelpe prosjektet: http://www.facebook.com/#!/groups/132608506781390/doc/251405934901646/ 2 par enkle runde grytekluter. De med beige kant er doble, mens de med lilla kant er heklet med dobbelt garn, så begge parene er tjukke og gode. Lilla er mandarin petit, mens brunt og beige er mandarin classic.Oldemorrute-grytekluter. Heklet i Tuva helårsgarn fra Europris, det røde er 3-dobbelt maxi heklegarn. Ringene jeg har festet til alle gryteklutene, er slik at de skal bli lette å henge opp, og henge pent. Det er plastringer (mine er fra gardinringer, og så hekler jeg dem bare "inn"). Igjen så er det beige og brune mandarin classic.
Doble grytekluter med broderte blomster. Mønster fra Ravelry, og fikk faktisk spørsmål fra designeren om bruke bildet mitt. Det var litt artig!! :) http://www.ravelry.com/patterns/library/presine-a-fiori (kan bare sees av de som er rav.-medlemmer)


Enkel, men søt vaskeklut. Strikket i dobbel mandarin petit, oppskrift fra ravelry:

http://www.ravelry.com/patterns/library/knitted-flower-cloth (rav-link)

Har en del julegaver igjen, men har ihvert fall begynt å få en viss oversikt. Har også meldt meg på kalenderbytte på Hobbyboden (www.hobbyboden.com) og arrangerer advents-og juleutgave av hemmelig venn på uformelt (www.uformelt.net). I tillegg var det en person jeg hadde kjempelyst til å lage julekalender til, sånn bare for gøy, og for å vise hvor mye jeg setter pris på h*n, så det har jeg kost meg masse med. Alle disse gavene ligger ferdig innpakkede.

Vet jeg er litt tidlig ute, men det skjer så mye, og tida går så fort, plutselig er det jul! ;) Har mer under produksjon, så blir nok snart et litt mer julete innlegg :)

Én kommentar

Linda

04.nov.2011 kl.14:39

Hei. Eg og er begynt på julegavene no. Greit å ha ferdig strikkatinga. No er det litt forskjellig på pinnene. Fine ting du he laga.

Skriv en ny kommentar

hits