Siste innlegg med restegarn på ei stund... og så nye "luemodell" ;)

Selv om jeg synes den minste bakebollen min gjorde seg greit som luemodell i forrige innlegg, så har jeg gått til innkjøp av et isoporhode ;) Slik kan jeg letter vise frem både luer og halser ol. Dette hodet er bestilt fra panduro.no og kostet 199,- :)


Lue strikke i Alpa, samme som i forrige innlegg, Herminelua. Oppskriften er gratis, og finnes her: http://www.ravelry.com/patterns/library/hermiones-cable--eyelet-hat (kan bare åpnes for ravelrymedlemmer). Str M-L. Kjempefint mønster, lett å strikke, men gjør litt utav seg :)


Lue strikket i litt av hvert restegarn: det gråe og hvite og beige er Alpa, mens de rosa partiene er royal alpakka fra dale sammen med en tråd kid haze mohair. Dette er en dropsoppskrift, så den er gratis: http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=135&d_id=34&lang=noBilde ble litt for lyst, men det er samme oppskrift som over, i beige, grå og hvit og brun Alpa. Likte dette mønsteret, effektfullt med slik striper, og luene har god passform. Er herreoppskrift, så strikket den minste, passer fint til mitt eget hode, i hvert fall (vanligvis M-L i damelueoppskrifter).

Igjen, samme oppskrift. :)
Restegarnsokker, div garn. De gråspragla er etter dette mønsteret: http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=b18&d_id=22&lang=no , mens de andre er etter eget hode. Alle er str ca 3 mnd.

Luer :) Den lilla og hvite er en sandesoppskrift, den er str 2-4 år, strikket i Alpa. Den rosa og beige er strikket i div. garn, sammen med en tråd kid haze mohair, str 6 mnd. Den røde og hvite er også i div garn, superwash, str 3 mnd. Begge de to sistnevnte er strikket etter denne oppskriften: http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=b17&d_id=19&lang=no


Jeg har heklet en gutteversjon også av oldemorbabyteppet. Synes det var litt greit å lage babytepper som ikke var så sukkersøte og prinsete/prinsessete, - en liten motbør. Er kanskje flere som min kjære søster, som ikke er så glad i bare slikt :)
Alt som er vist i denne bloggen er til salgs, bare ta kontakt. Kan også reserveres til julegaver :p

Og nå er altså lageret mitt helt tomt for restegarn ol. :D Godt! Nå kan jeg etterhvert ta meg råda til å bruke av de mer "fancy" garnene mine... :p

Én kommentar

Linda

11.okt.2011 kl.11:43

Heisann :-)

Mange fine luer du lager. Holder på med noen halser nå, kjekt arbeid. Så ei jakke som har ligget ei stund, men som eg håper blir ferdig snart (iallefall før jul ;-) )

Skriv en ny kommentar

hits