På tide med en skikkelig presentasjon...

Jeg har vel egentlig ikke presentert meg selv skikkelig her på bloggen min.

Jeg er ei jente/dame på snaue 25 år, som er gift med Karl og vi bor sammen i en leilighet på Skjevika, ca 2 mil utenfor Molde, som vi kjøpte for litt over 1,5 år siden, mnd før vi giftet oss :)

Jeg er opprinnelig fra Mandal, Norges sørligste og desidert vakreste by. Jeg savner Mandal, og synes det er utrolig godt å besøke sørlandet innimellom, derfor blir det noen tog-, kjøre-, fly- og buss-turer dit innimellom. Nå yngles det jo også godt der nede, så har mange å strikke til fremover. Superkoselig!! Jeg har 2 søstre, der den mellomste (1,5 år yngre enn meg) bor og er gift i Egersund.Hun er ingeniør, og jobber på Aker Solutions. Hun har termin om 10 dager, og der kommer ei jente, som tidligere nevnt, Henriette. Yngstesøstra (5 år yngre enn meg) bor i Oslo, og skal begynne på Steinerhøgskolen til høsten, der hun skal bli steinerpedagog, lærer. Så vi er godt spredt, men treffes nå innimellom :) Jeg er veldig familiekjær, og prioriterer ofte å ta en tur nedover.

Svigerfamilien min er fra Valldal, der de driver den største campingplassen, Muri Hytteutleige. Vi har oss noen turer inn dit, og har også feiret flere juler der. Karl har ei søster som har to døtre, så der er jeg tante til to jenter på 2 og 10 år :)) Herlige jenter <3

Jeg har drevet med hest siden jeg var 10, og hatt egen hest siden jeg var 18. Nå har jeg likevel solgt hesten min, og han drar i midten av mai. Dette var en avgjørelse jeg følte det var riktig å ta, selv om det var veldig veldig trist. Milan (hesten) er verdens herligste, men med studier (starter på sykepleien høsten 2011) og jobb, samt mann, huslån og familie på sørlandet, har jeg verken tid eller penger til overs, og det ville endt opp med dårlig samvittighet overfor både studier, hesten, mannen og familien. Det er jo også slik at vi ønsker oss barn etterhvert, og det må jo nødvendigvis bli ganske kjapt etter endt studie, og da er det jo en klar fordel å ikke måtte i stallen hver eneste dag... Så... jeg får heller låne meg en hest innimellom. Men hestejente, det er jeg for resten av livet! :)

Ellers er det jo strikking (surprise!) som er min store hobby. Jeg hekler også bittelitt, men symaskinen er jeg dessverre ikke blitt så god kjent med enda. Jeg er også veldig glad i og opptatt av interiør, og kaller stilen min chic (dvs shabby chic minus det shabby'e ;) ), eller noe alla fransk landstil. Enkelt og greit vil det si mye hvitt, beige ol. Ikke mye sterke farger, og langt ifra minimalisme! Går inn for at det skal se "mykt" og koselig ut! Veldig glad i pynt og stearinlys. Heldigvis har ikke mannen store innvendinger, og er stort sett fornøyd med mine avgjørelser. Tviler han, pleier det å være nok å sette litt kvinnelist til, så blir vi "enige" likevel :p Jeg har jo også gått interiøslinje på Risøy Fhs, det er noe jeg virkelig kan anbefale!!! :)

Jeg har akkurat fått meg jobb innen helsesektoren, i hjemmetjenesten på Kleive. Der er det mange trivelige kollegaer, og så langt så stortrives jeg i jobben. Jeg synes det er utrolig godt å ha en jobb der jeg virkelig føler at det er behov for meg, og at jeg kan gjøre en forskjell ved å være på jobb (no offense dere som fortsatt er på skippys... hehe ;) )

Synes også det er veldig spennende å jobbe innenfor det som skal bli fagfeltet mitt når jeg begynner og blir ferdig med å studere. Det er greit å bli kjent med sektoren, og jeg blir bare mer og mer motivert for studier! Jeg gleder meg til å gå i gang!!! (gjett om jeg kommer til å angre når det er midt i eksamenslesinga! hehe...)

Jaja, det var litt om meg, det jeg kommer på sånn i farten.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits