Lille Ivanhoe, tunika og nye merkelapper :)

Jeg skal da bli tante om ca 2 uker :) wow, så fort tida går! Jeg har jo allerede strikket og levert en del ting, men kom plutselig på at jeg hadde lyst til å bestille merker til å sette på klærne. Da måtte det jo være kjønnsnøytralt, for selv om det nå er ei jente som kommer (som skal hete Henriette <3 ), så kan det jo hende jeg blir tante til (en) gutt(er) også etterhvert. I tillegg, når jeg først bestilte, ville jeg har lapper som jeg kan sette på andre hjemmelagde prosjekter og, først og fremst de som gies vekk eller evnt. selges. Var veldig usikker på hva jeg skulle skrive, men kom frem til disse to typene:

Jeg bestilte 100 av hver, så har jeg en stund når jeg nå først tok meg bryet med å bestille. (forresten så bestilte jeg fra http://www.minanamnband.se/, og det kostet 299,- pr 100 stk. Men så slapp jeg jo unna den svenske momsen, og siden det ble sendt pr brev, ble det heller ingen toll. :D ) Så har jeg strikket denne jakka, som det var ei på forumet "mitt" www.uformelt.net som har mekket selv. Jeg synes den var kjempesøt, og mente jeg hadde noe egnet garn, så jeg satte i gang. Strikket i Dale Babyull, på pinne 3. Str ca 6 mnd, til min lille Henriette-niese ;)  Her er adresse til oppskrift og all cred til frk. badegakk: http://badegakk.wordpress.com/2011/03/13/lille-ivanhoe/
Og her er da tunikaen som grytelappene var laget i rester fra. Orket ikke snu bilde. Den er på bildet en del brukt og klar for en vask, men som det synes, så ble den ganske stor. Men likevel så liker jeg den kjempegodt! Fargen er lekker, og kontrasten til det hvite synes jeg er superfin! Det eneste er at om jeg skal strikke en til, så blir det uten hette, for den er så tung at den drar litt bakover. Strikket i Paris i L (drops-oppskrift). Synes garnet nupper seg veldig fort under armene, men ellers bra. Godt å strikke av.Nå skal jeg og mannen nyte resten av lørdagskvelden med kylling og farmen på TV, samt god drikke i glasset (les: pepsi max for meg og øl for mannen ;) )

Én kommentar

camilla

10.apr.2011 kl.17:57

Du er kjempeflink, har du sett mønstra til monsterbuksa da, rækul.

Skriv en ny kommentar

hits