Endelig ny oppdatering... Fortsatt en del restegarn ;)

To kjappe babysokker i tjukt bomullsgarn :)

Dette er morgrethes hals i Andes, herlig garn og flott oppskrift! (ikke restegarn, men teste nytt garn-prosjekt, må ha det innimellom ;) )

"Perulue" fra Sandnes tilbehørhefte, strikket i Alfa fra Europris. likte mønsteret godt, og lua er god på hodet :)

Hals strikket i Alfa fra Europris, kjipt garn, men flott oppskrift (drops, opprinnelig i Merino Extra Fine) og herlig farge!!!

barnelue fra nøstebarnboka. forskjellig restegarn, ganske mislykket prosjekt. spørs om denne ender opp på et dukkehode til slutt ;)

lue strikket i viking sportsragg (svart) og alfa (hvit). oppskrift fra drops.

3 par barnsokker, str 6 mnd. restegarn, restegarn, restagarn (det orange er rester etter jegerlua til mannen, måtte bare se og bli kvitt det så fort som mulig ;) ) 

Også fra sandnes tilbehos, strikket i Alfa. Elsker både fargen og resultatet!!Lue fra tilbehørshefte fra sandnes. str 2 år

lue til pulsvarmere, fra sandnes tilbehør. heeeerlig farge!!

pulsvaremer i alfa

lue til pulsvarmere, også i alfa. oppskrift fra drops.

sjal-skjerf i alfa, oppskrift fra drops. dette liker jeg kjempegodt, så blir nok flere av disse! Synes det er både pent og praktisk :)

"Fancy sox" fra Austerman... aner ikke hvorfor jeg kjøpte garnet, jeg hater egentlig effektgarn, men av en eller annen grunn, så MÅTTE jeg bare prøve :p

Grytekluter i Paris, rester fra tunikastrikking (blogger den senere). Oppskrift litt fra drops/eget hode.

Vest i Alfa, fra "strikk i en fei". Str L.

Synes roseknappene var så lekre! De er kjøpt på Fretex, og passet perfekt til dette prosjektet! :))))

Det var en liten oppdatering på hva jeg har drevet med de siste to mnd. I tillegg er det jo diverse som er halvferdig, og noe som er levert min lillesøster, som venter sin første baby om 17 dager :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits