Og det går i restegarn, ja! :)

Da var bildeopplastningsdingsen mer på lag igjen, og jeg fikk lasta opp resten av det som ble helt ferdigstilt i går kveld/natt.

Dette er drops-oppskrifter, men hjertene er jo, som dere ser, ikke blokka enda, der går grensa for hva jeg orka i natt... har jo i overkant av 10 mnd til å få gjort det før de skal på juletreet eller bli julegaver ;) Ingen vits i å forhaste seg :p


Sokker i Mini-Raggi, fra Järbo, kjøpt av lappe-Line på Strikk i Ørska. Mine aller første tå-oppsokker (takk for opplæringen, Ronille!!). Er ikke fornøyd med hælen, og de er for lange til meg, så tenker det blir en gave til mamma eller noen andre med lange pailabber.

Ja, her vises det godt... både at det er huller i hælfellinga (jukser vel til med en sytråd, tenker jeg :p), og at de er aaaltfor store til meg, så jeg prøver å dra vekk hælen så det ikke skal synes så godt. Sokkene er nok str 42, og min føtter 38... Strikket på pinne 3. Likte garne kjempegodt, herligsokkegarn, og fine farger!

Votter i str nyfødt/3 mnd, strikket i Silja på pinne 3. Oppskrift fra "Blød Begyndelse", "vanter".

Dette er ikke restegarn, jeg har ikke orange restegarn!!! Det er et ønske fra min mann, han ville ha ei enkel orange lue til å bruke på jakt. Fins jo jegere som skyter både hester, hverandre og biler, så med denne lua skulle han være synlig og trygg. Strikket i Freestyle fra Dale garn (et nytt, men hyggelig bekjentskap), på pinne 4,5 og 5.

Ja, det er samme lua, ja. En er mer enn nok!! Brukte en enkeltoppskrift jeg fikk på Inspirerende Hobby på lørdag :)

Dette er restegarn, i aller høyeste grad. Aner ikke hve noen av garnene er. Det turkise er løst spunnet men med en sort "sytråd rundt". Det sorte er ull, kjennes det ut som, og det grå er... herlig acryl!! :D Skikkelig resterest det her, men synes resultatet ble ok, likte godt fargenen på det turkise. Strikket på pinne 4,5 og 5, og komponert sammen av mange forskjellige oppskrifter. Er et hullmønster tatt fra et sokkemønster fra drops i det svarte-og grå, men det kom ikke så godt frem. Enkel heklekant nederst.


Samme lua :)Strikket helt enkle pulsvanter i samme komboen grå/ svart (alternativt acryl/ull). Oppskrift fra sandnes tilbehør, tema 22, originalt strikket i Sandnes Kashmir Alpakka. Strikket på pinne 5, enkel bueheklekant på fingerkanten :) Likte disse, tror jeg skal strikke de i "skikkelig" garn også en gang. Til slutt en hals med matchende votter for å bli kvitt litt mer rødt restegarn. Alt er strikket i dobbelt garn. Aner ikke hvilket garn det røde er, men det grønner er fritidsgarn og sisu sammen. Settet er str 3-5 år, og var kjapt og greit å strikket.

Har fortsatt litt  restegarn igjen, men er foreløpig veldig fornøyd med engasjementet og starten på prosjektet. Blir jo noe brukelig av det meste også, faktisk :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits