07.feb.2011

Jeg hadde planer om at jeg SKULLE feste tråder på alt i haugen ved siden av meg i sofaen, og jeg skulle gjøre det i dag. Nå ble det jo ganske seint før jeg kom så langt, da... *kremt* Og i tillegg så sviktet bildeopplastnings-greia meg, så etter å ha lasta opp disse tre bildene, ville den ikke mer, rett og slett. Dette blir derfor et kort blogginnlegg med bare noe av det jeg har fått ekstra ferdig (festet tråder på) i løpet av dagen. Alle prosjekter i haugen min var en del av det nye bli-kvitt-alt-drittgarn-prosjekt ;) Her er det lille som kom med:

To par babysokker, str 3 mnd, egentlig en dropsoppskrift fra det nyeste heftet, der er de strikke i delight. Jeg har jo brukt div restegarn. De blå og grå er strikket i div babyullrester, mens de med gulstripete skaft er strikket i et sokkegarn (som jeg i min ungdom, hihi, strikket sokker av, det var det første flerfargede garnet jeg hadde sett, og stor stas. Lurer på om det kan være noe Regia, men tør ikke si det. Det sorte er Silja, tror jeg. Strikket på pinne 3.

Nisselue, - det er jo rette årstiden for det! Nei, det er der aldeles ikke, men jeg hadde rødt restegarn, og jeg er ikke det spøtt glad i rødt (:p), så måtte finne på noe. Strikket i en str som jeg tror skal passe Henriette (ufødt niese, termin 24. april :D) neste jul, 9-12 mnd eller noe i den duren. Det er i hvert fall en drops-oppskrift, men jeg aner virkelig ikke merke på garnene jeg har brukt. Strikket på pinne 5.

Og så må jeg nevne duskene (ser at jeg ikke har stusset dem skikkelig, det skal selvsagt gjøres før det blir gave), - for jeg kjøpte duskmaler på Inspirerende Hobby i går på strikkekafè! Har aldri hørt om det før, og synes det er så kjedelig å øage dusker at jeg tenkte at "det gidder jeg ikke, blir like fint uten", men så var det ei dame som snakka om hvor lurt det var i går, da, og vips, så hadde jeg kjøpt et sett. Genialt! :D

Sokker, strikket etter oppskriften "sokker til den lille og til mor" fra Myk Start, eller Blød Begyndelse, som jeg har (dansk versjon. Strikket i Sisu, babyull og Silja. Grønt er skjønt... Str 6 mnd, ca. Ikke akkurat lekre, men klarer man ikke kaste restegarn, så klarer man det ikke, og da blir det litt sånt. Kan bruke det i nøden... eller noe i den duren :)

Da tar jeg kvelden, siden den bildeopplastinga ikke ville mer. Er sikkert et hint! :)

Én kommentar

Silje Bjerk

07.feb.2011 kl.03:17

Veldig fin blogg du har :)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits