Mitt nye prosjekt

Mitt nye prosjekt går ut på å bli kvitt restegarn, og tillegg bruke opp det garnet som jeg anser som "ukurant". Jeg klarer dessverre ikke å gjøre det så enkelt som å gi det vekk eller kaste det, så jeg utfordrer meg selv til å finne bruk til det, og prosjekter som kan var artige, mens jeg kvitter meg med "rasket" og sitter igjen med godbitene, som jeg føler selv at jeg ikke har "råd" til å bruke før jeg har brukt opp det gamle garnet. Får se om jeg kanskje bruker litt av godbitene som belønning underveis, hvis jeg blir litt for lei av rester og billiggarn...

Foreløpig har restene (= de som er mindre enn et helt nøste) blitt til:


Disse er strikket i raggerester, etter oppskriften på sokker i Nøstebarnboka, str 1-2 år.Disse er strikket i tynt sokkegarn-rester, muligens Silja. Det er "mosters babystrømper", også fra Nøstebarnboka. De er str 4-12 mnd. (Rosafargen er rødere i virkeligheten, men det er rosaskjær i den).

Begge er raske, gode prosjekter for å bli kvitt smårester, og side jeg skal bli tante om 3 små mnd-er, så skal det nok bli brukt for diverse småstrikk fremover :)

3 kommentarer

CosiFanTutta

31.jan.2011 kl.13:14

Hei, hei, trivelig blogg : )

Litt av en produksjon du har! Helt imponert, men så er jeg amatør da : )

Sånn restegarn prosjekt skulle jeg også hatt. Heklet et teppe med 16 farger, og har et halvt nøste igjen av alle fargene. Tips, hehehe??

Ha en fin dag

KatrineH

01.feb.2011 kl.13:32

Så mye fint du lager.

Skjønner veldig godt følelsen av å "måtte" kvitte meg med ukurant garn før man begynner på "god-garnet". Jeg har det også sånn :-D

Nette

02.feb.2011 kl.10:38

Hei så fint å se at det er flere som også driver og kvitter seg med rester og ukurant garn.

Du har laget kjempemye fint. Bestillingssettet var kjempefint. Men hvor har dere funnet så nydelige knapper. Kjempefine.;)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits